miercuri, 6 iunie 2018

Crypto - potențial bun în debut.

Sunt doar alte gânduri personale și rezultate ale experienței proprii în trading divers și investiția în cryptomonede. Nu sunt sfaturi de investiție și nici sugestii de trading, nimic profesional. Totul este doar o poveste și să sperăm că o vom face să fie frumoasă până la capăt sau până la exitul în superprofit.
Rândurile acestea sunt dedicate acelora care intenționează să înceapă să tranzacționeze și intră în joc cu un capital mic în experiența crypto. Menționez că această piață este tânără, extrem de imatură, abia la început, cu un potențial imens pe care doar puțini specialiști îl pot zugrăvi corespunzător. Informează-te bine înainte de a investi! Citește din mai multe surse, caută informație de încredere!


Există voci din interiorul crypto și al blockchain-urilor care spun că magnitudinea proiectelor și a utilității lor sunt colosale și imposibil de previzionat cu mintea și instrumentele pe care le avem azi la dispoziție.

Ce înseamnă capital mic? 
Putem spune că un capital mic este venitul tău lunar pe trei-șase luni, maxim un an-doi. Peste această sumă vorbim de un fond de investiție personal mediu. De aici încolo discuția este alta și ar trebui să consulți un fond de investiții autorizat sau un broker de bursă profesionist.
Cât timp nu investești banii de mâncare, de chirie, de întreținere, de sănătate și de lapte pentru copii - niciodată să nu faci asta! - e ok.
Investește cât îți permiți să pierzi.

Deși știu că sunteți impulsionați și directionați de media și de cei apropiați doar către btc, bch, etc sau eth, toate din top, dar deja cu un preț mare, investitorii debutanți, cei care sunt la prima sumă băgată în crypto, le pot propune, pentru studiu, pentru început, vă sugerez să luați în calcul și altele mai mici ca xrp, xlm, neo, eos, ltc, dash.

Cred că cel mai bine este să analizați citind cât mai mult despre monedele care vă sunt pe plac, dar să nu vă rezumați doar la btc, bth, eth și etc. Sunt potențiale mari la multe alte monede mai mici, doar să citiți despre acele proiecte, despre cei care le-au inițiat, despre ce pot ele face și despre fundamente. Doar să te informezi cu destoinicie înainte de orice pas în această piață extrem de volatilă. Dar în care prețurile monedelor sunt la un nivel foarte scăzut față de ultimile cinci-șase luni.

Investește doar acea sumă care-ți permite să dormi liniștit noaptea, indiferent ce se întâmplă cu ea.

(aceste rânduri sunt continuarea celor de aici.)Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Zi şi tu ceva, nu sta aşa!
Curaj, găină, că te tai!
(...)
Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
"Banii, mulți-puțini, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai."
Mulțumesc.