vineri, 22 iunie 2018

Crypto profituri și moderație.

Moderația face bine. Ponderația n-a omorât pe nimeni, dimpotrivă.

Reține: investiția în cryptomonede este riscantă. Piața crypto este extrem de volatilă. Nu investi decât banii de care n-ai nevoie și a căror lipsă n-o vei resimți. Nu-ți strica somnul și liniștea investind neatent.
Cryptomonedele și investiția în ele, plus tradingul aferent, au nevoie doar de trei lucruri: răbdare, răbdare și răbdare. 
După ce te-ai informat corespunzător și te-ai asigurat că folosești banii care nu-ți trebuiesc ca să trăiești viața ta mai departe.

Investește încet, calculat, ponderat. Nu risca exagerat, nu fă gesturi necugetate. Folosește răbdarea ca bază pentru orice decizie în investițiile tale. Piața crypto este de viitor, nu de azi pe mâine, așa că n-ai nici un motiv să te pripești în tranzacții.

Adaos de final pentru cei mai avansați, adică cei care au cumpărat deja și au observat piața măcar trei-șase luni legate: dacă vreți să faceți trade, adică să tranzaționați, vă rog și vă sugerez să vă marcați, să vă luați, profitul între 5-7-10-15-20% la fiecare poziție rulată, în funcție de sentiment și încredere. Apoi reinvestiți din nou suma inițială cu cap și cu răbdare. Profitul îl tineți separat în fiat, cash, pentru reinvestiții la momentele de lansări noi, la căderi mari - crash-uri sau la repoziționări. Tradingul este shortterm, termenu scurt, bagi și scoți și speri să fii mereu pe bailouselhai. Baftă!

Dar cel mai bine cred că este să joci longterm. Cumperi acum monedele în care crezi cu tot sufletul și creierul, apoi le lași liniștit să crească. Piața este abia la început, este nevoie de ani de zile pentru ca acele câștiguri fabuloase să se acumuleze și apoi să se dezvolte exponențial.

Succes, răbdare și fler vă doresc tuturor!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Zi şi tu ceva, nu sta aşa!
Curaj, găină, că te tai!
(...)
Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
"Banii, mulți-puțini, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai."
Mulțumesc.