duminică, 8 iulie 2018

Pionierii crypto

Știu că sunt vremuri tulburi și că piața crypto este în scădere în acest moment, chiar dacă de vreo câteva săptămâni s-a stabilizat relativ. Dar potențialul BTC și altcoins este imens, greu de comensurat chiar și de către specialiștii din domeniu care oricum sunt puțini și care văd doar mici bucățele din imensul puzzle creat de Bitcoin.

La fel ca în orice alt pionierat, așa este și în crypto acum, cei care ajung primii pe un tărâm nou, virgin, sunt tot primii care beneficiază de vasta și prima abundență.
Partea leului o iau doar cei puternici și, mai ales, cei curajoși. Nu, n-avem cum să mâncăm toți cozonac. ”Nononac”, cum spunea cea mică până de curând. 
Vor mânca doar cei care au curaj să ia bâta și arcul cu săgeți și ies din peșteră să vâneze cina. Ceilalți așteaptă cuminți acasă sau mănâncă rădăcini. E ok. Așa a fost din totdeauna.

Reține: Acesta nu este un sfat de investiție.
Repet: piața cryptomonedelor este extrem de volatilă și riscantă, investește cu cap doar sumele pe care îți permiți să le pierzi sau pentru care ai răbdare suficientă!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Zi şi tu ceva, nu sta aşa!
Curaj, găină, că te tai!
(...)
Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
"Banii, mulți-puțini, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai."
Mulțumesc.