marți, 25 iunie 2024

Cam cât poate câștiga pe lună un user SNPAD?

Vă prezint mai jos câteva calcule grosiere de probă privind structura și nivelul venitului/rewardului unui user SNPAD: 

În platforma SNPAD un segment de reclamă are 15 secunde și costă aproximativ un cent per afișare ($0.01).

Din primele date pe care echipa le-a obținut la validare avem următoarele informații și detalii:


1. Există o medie de 160 de minute / 2,4 ore vizualizare TV zilnic.

2. Din acestea sunt aproximativ 38 de minute de reclamă.

3. Asta ar însemna aproximativ 152 de segmente de reclamă.

Adică 14 reclame cu interacțiune și de aici rezultă:

152 x $0.01 = 1.52 dolari

14 x 0.03 = 0.42 dolari

Înmulțim cu x30 de zile și ne dă 58,2 dolari. 
Din aceștia 70% merg la cei care consumă reclamele, adică 40,74 dolari, aceasta în cazul în care nici un advertiser nu bidează peste un cent ca să intre într-un calup publicitar.

Cei care au hoster/miner în administrare beneficiază de rewarduri suplimentare ce vor fi detaliate în postările următoare. Costul electricității pe lună este de aproximativ 6 (șase) lei și, bineînțeles, costul abonamentului de internet.

Folosește codul de invitație FMC6GTSU și începe să acumulezi tokeni SNPAD.

Bine ai venit!



sâmbătă, 22 iunie 2024

God`s direction and God`s protection

Iar am primit un mesaj fabulos de la 7654 km (12 iunie 2024). New York strikes again:

Atitudinea

Rămân la ideea că suntem doar 15-20% din ceea ce viața ne scoate în cale și din evenimentele prin care trebuie să trecem fără puterea noastră.

Dar suntem peste 75-80%, poate și mai mult, din atitudinea și felul în care vedem acele 15-20 de procente care ne sunt date automat și ca lecții.

Cu o atitudine potrivită poți însă trece mult mai ușor în viață peste același moment greu chiar dacă ai mai puțină cunoștințe sau mai puține experiență sau mai puține relații.

sâmbătă, 15 iunie 2024

Prezentare SNPAD - cum să faci bani uitându-te la televizor?

SNPAd este o aplicație gratuită pentru TV care odată instalată va înlocui în mod automat reclamele posturilor TV. 

Reclamele vor porni automat în același timp cu cele ale postului TV și se vor închide în același timp cu cele ale respectivului post TV.

Utilizatorii (cei care au instalat pe mobil aplicația SNPad) vor fi recompensați cu până la 70% din valoarea reclamelor vizionate cu tokeni SNPAD.

Reclamele ce vor fi vizionate sunt filtrate în funcție de preferințele utilizatorului pe care acesta le introduce în aplicația din mobil. Exemplu: ai profil de bărbat, nu vei mai primi reclame destinate femeilor și nici invers.

Aplicația este disponibilă în acest moment pentru televizoarele LG 2016-2024 și Samsung 2019-2024. În curând vor fi disponibile pe toate televizoarele smart cu Android.

Detalii instalare aplicații (mobil și TV): https://tester.snp.network/
Descarcă aplicația SNPAD pentru mobil și folosește codul de invitație FMC6GTSU pentru a începe să acumulezi tokeni SNPAD.

Succes!



joi, 13 iunie 2024

Cât de sigură este aplicația, proiectul și tokenul SNPAD?

- Cât de sigură este aplicația, proiectul și tokenul SNPAD?
-100%
- Ai dovezi solide?

- Vezi mai jos:

 


Descarcă aplicația SNPAD și folosește codul FMC6GTSU

Începe să încasezi chiar de azi, nu pierde trenul...

miercuri, 12 iunie 2024

SNPAD - revoluția publicității, partener Limitless agency

Să te uiți la televizor la reclame și să câștigi bani zi de zi?

Da, se poate!

Cu SNPAD.

Ce și cine este SNPAD?

Este partener de peste doi ani cu Limitless agency.

Cine este Limitless agency?

Uite parteneriatul aici: Limitless Agency Formează Un Nou Parteneriat cu SNP Network Pentru a Oferi Transparență Advertiserilor și Monetizare Utilizatorilor de TV • Limitless Agency 

Citez din comunicatul lor:

SNPad își propune să revoluționeze industria de advertising și să o ducă la nivelul următor. Platforma oferă mai multe tipuri de media ca TV, billboards, radio, browsere, prin care se pot publica reclame într-un mod eficient și targetat, la prețuri foarte bune.

SNPad oferă posibilitatea unei targetari super avansate, schimbând metoda clasică de targetare prin vizarea de date personale, cu o targetare eficientă prin care utilizatorul își filtrează reclamele după propriul interes.

Reclamele devin acum mai interesante datorită sistemului avansat de interacțiune între utilizator și reclama văzută la TV, oferind posibilitatea utilizatorului să detalieze suplimentar categorii de interes din reclamă sau chiar să finalizeze o comandă cu livrare directă.

Utilizatorii care văd reclamele sunt remunerați prin platforma SNPad

Dacă nici asta nu-ți dă o idee despre cum ar putea evolua proiectul SNPAD, nu știu ce să-ți mai spun.

Hai, descarcă-ți pe telefon aplicația SNPAD și folosește codul de invitație FMC6GTSU pentru a începe să încasezi bani. Apoi descarcă și pe televizor aceeași aplicație și scanează cu aplicația telefonului codul QR de pe ecran. Gata, ești cu noi! Felicitări, ai făcut o treabă minunată!





duminică, 9 iunie 2024

Bani din reclame cu SNPAD

Cine, cum și ce face cu aplicațiile SNPAD?

Continuare de aici: Cine este SNPAD care-ți bagă bani în buzunar?

SNPad combină AI de ultimă oră cu tehnologia blockchain pentru a înlocui reclamele TV clasice cu clipuri publicitare personalizate.

Aceasta se petrece prin intermediul celor două aplicații SNPAd, una de mobil și cealaltă de TV.

Ambele aplicații sunt gratuite și disponibile tuturor. Aplicația de TV după ce a fost instalată înlocuiește reclamele de pe TV cu reclamele personalizate conform profilului din aplicația SNPAD din mobil.

Aplicația SNPAD înregistrează instantaneu aceste vizualizări și te recompensează cu tokeni SNPAD pe care-i poți valorifica cum vrei tu. Sunt mai multe feluri, ți le voi enumera în postările următoare.

În acest moment aplicația este în teste, cu tokeni de test, dar perfect funcțională. Încearc-o acum ca să te convingi. Descarcă aplicația SNPAD pe mobil și folosește codul de invite FMC6GTSU ca să începi să primești reward.

Ne vedem și mâine.

Poți citi light paper SNPAD aici: paper.pdf (snp.network)



sâmbătă, 8 iunie 2024

Cine este SNPAD care-ți bagă bani în buzunar?

Numele SNPAD vine de la Simultaneous Network Protocol ADvertising.

SNPAD este un proiect web3 compus dintr-o aplicație pe mobil, o aplicație pentru TV (ambele compatibile și obligatoriu interconectabile) și platforma de advertising SNPAD.

Platforma de advertising SNPAD vine în sprijinul antreprenorilor și afacerilor mici și mijlocii, de exemplu cele de cartier, oferindu-le posibilitatea de a-și face reclamă la televizor în pauzele de publicitate ale tuturor posturilor TV.

Nu-i minunat?

Tu, ca și consumator de reclame, îți setezi în aplicație profilul personal și vei primi doar acele reclamele dorite de tine. Și primești și bani pentru asta, mai exact 70% din sumele plătite de advertiser către platformă.

Descarcă acum aplicația SNPAD pe mobil din Store și folosește codul de invitație FMC6GTSU pentru a începe să faci bani. 

Mai multe detalii în postarea de mâine.

Ține aproape, va fi foarte bine!

Info despre magnificul proiect: SNPad - Advertising solutions














vineri, 7 iunie 2024

Bani în buzunarul tău din televizor? Da, SNPAD face asta.

Cum ar fi să te uiți la televizor și să-ți intre bani în buzunar făcând asta?

Este oare posibil așa ceva? 

Să încasezi bani uitându-te la reclame personalizate dorite de tine?

Da, se poate!

SNPAD este răspunsul.

Foarte pe scurt și revin în zilele următoare cu detalii: SNPAD este o platformă web3 revoluționară care plătește consumatorul ce se uită la televizor la reclame.

Descarcă pe telefon aplicația SNPAD și folosește codul meu de invitat FMC6GTSU FMC6GTSU ca să poți începe să încasezi tokeni. Apoi descarcă pe televizor aceeași aplicație SNPAD și scanează cu telefonul mobil din aplicație codul QR. Gata! Acum ești gata! Felicitări! Vei încasa la următoarea vizionare de reclame.

Ține aproape, va fi bine!

Mai multe detalii mâine.

Poți citi despre fabulosul proiect aici: SNPad - Advertising solutions



sâmbătă, 1 iunie 2024

Vipera și salvarea

Există multe situații în viață când cineva foarte apropiat sau drag nouă ne rănește teribil sau ne provoacă o daună imensă neașteptată și nemeritată. Marea majoritate a oamenilor, după un astfel de episod traumatic, încearcă să remedieze, să stea de vorbă, să negocieze, să se împace, să discute, să agreeze. Oameni mai înțelepți ca noi spun că acest drum este completamente greșit.