duminică, 17 octombrie 2021

Oportunități unice în viață, de azi începe urcușul.

Planetele potrivite s-au aliniat, cărțile de joc au fost împărțite corect din nou, spiritele au decis să fie iar generoase, Dumnezeu e mare și bun!

Următoarele luni vor furniza finalul transferului de bogăție. Bursa, crypto și imobiliarele vor fi terenul de joacă al marilor sforari, cu suișuri lungi și coborâșuri scurte, dar rapide. Să fii în siajul unui vas de croazieră poate fi extrem de benefic. Avem aproximativ un an, poate un an și jumătate la dispoziție.

Dacă reușești să te urci în acest tren din timp, după ce ai calculat corect și ai luat decizia prudentă, dar curajoasă, ai putea salva câteva zeci ce ani de muncă. Da, te poți pensiona, iar, dacă faci pașii corecți acum. Și dacă îți place și cunoști bine joaca.

Cel mai probabil 99% dintre oameni nu vor face această mișcare. E ok. E normal. Așa a fost dintotdeauna.

Mai ții minte? ”Mergeți în pace!”

”Dăruiți-vă pacea!”

Va fi bine! Doar ți-am promis. A fost vreodată să-ți promit eu ceva și să nu mă țin de cuvânt?

Joaca e și pentru copii, dar nu numai. Dimpotrivă!

Să ne vedem sănătoși, liniștiți și mult mai abundenți și bogați în toamna lui 2022 sau la sfârșitul primăverii lui 2023.

Doamne-ajută!

Mulțumesc.

Mulțumesc!

Mulțumesc!!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.