sâmbătă, 1 mai 2021

Succesul profesional și ambiția socială sunt nefeminine

Sunt femei bine, elegante, unele destul de deștepte, cu carieră, cu lucrurile personale rezolvate: au spațiu locativ, au ceva sănătate relativ Ok, ceva bani deoparte, toate par puse în ordine în viața lor. Deși sunt în topul corporațiilor, în topul veniturilor, în vârful iererhiilor profesiilor lor liberale, în topul unei așa zise și doar închipuite scări sociale pe care o cultivă zilnic cu o migală demnă de cauze mai nobile, vai de ele, săracele!, aceste femei se plâng, în marea lor majoritate, majoritate covârșitoare, de faptul că au probleme cu relațiile amoroase cu bărbații, cu sexul opus în general, și că nu își găsesc parteneri potriviți. Ele nu înțeleg de ce deși sunt valoroase profesional și bine implicate social, totuși bărbații corespunzători nu le aleg pe ele și chiar aleg pe altele mult mai slab cotate, din punctul lor de vedere. 

Aceste femei fac o greșeală imensă, ele fac o confuzie colosală: ele amestecă valoarea profesională și socială cu valoarea sexuală sau cu atractivitatea, cu valoarea unei femei prin prisma ochilor unui bărbat.

Un bărbat valoros, cu adevărat puternic, stabil și având toate lucrurile rezolvate, ferm pe drumul lui, nu va fi niciodată interesat de nivelul carierei unei femei sau de cercul social al acesteia. Niciodată! Un mascul autentic nu va fi niciodată impresionat de relațiile unei femei sau de banii ori averea ei. Nimic exterior femeii nu reprezintă o atracție pentru un bărbat pur-sânge. Nu, niciodată! 

Aceste femei fac această confuzie incredibilă între exterior și interior și nu înțeleg că bărbații preferă, de fapt nu doar preferă ci și aleg tot timpul, o femeie în funcție de calitățile ei interioare, intriseci, feminine: corpul, calinitatea, tinerețea, bunătatea, prospețimea, sănătatea, submisivitatea, fertilitatea, suplețea, docilitatea. 

O femeie atractivă este supusă natural, blândă, zâmbitoare, relaxată, veselă, dulce. Acestea sunt calitățile pe care orice bărbat le va căuta la o femeie și, cum spuneam: orice succes profesional sau ambiție socială sunt total și profund neatrăgătoare pentru un bărbat valoros, sunt antifeminine și nesemnificative pentru o relație sănătoasă pe termen lung cu un mascul autentic pe care ți-l dorești atât de profund și propzd.



2 comentarii:

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.