vineri, 1 decembrie 2023

Media celor nouă femei

În literatura de specialitate se spune că un bărbat are acces în medie la aproximativ opt-nouă femei în toată viața lui. Există și un număr pentru femei, dar nu este subiectul textului de astăzi. Am să revin cu acel număr mediu al bărbaților din viața unei femei într-un text ulterior. Va fi interesant.

Acum despre cele nouă femei pe medie din viața unui bărbat. Sunt luate, ca orice fel de medie și cum orice statistică face sau poate face generarea de date, se iau numărul de femei declarate de către bărbați în viața lor sexuală și apoi se împarte la numărul declaranților. Astfel se obține numărul de femei din viața unui bărbat. Dar știm bine cum declară bărbații numerele lor.

Ca orice medie are problemele ei. Așa cum bine știm statistica este o curvă. Dacă știi ce să-i ceri și cum s-o pui ea îți oferă absolut orice informație vrei. Dacă știi cum să modelezi datele poți obține orice cifre vrei din ele. 

Da, statistica face totuși o treabă foarte bună și dacă eliminăm cu bun simț capetele adică curvarii-curvarilor, cei care au avut cu asupra de măsură relații cu femei, și eliminăm și pe cei virgini sau cvasi-virgini, de exemplu: cei care ajung la 25-30 de ani și nu au nicio relație în viața lor sau pe cei care au una, două, trei, media sau numărul mediu al marei majorități scade de la nouă dramatic spre șapte sau chiar spre cinci în anumite studii. 

Există documente de specialitate din Statele Unite și Canada unele cu studii făcute chiar și în Marea Britanie și Australia. Deci nu vorbesc de vestul Europei și nici un caz nu mă refer la estul Europei mai conservator sau la România în care arată că numărul mediu pentru peste 80-85% din bărbații din studiile efectuate este foarte aproape de trei-patru. 

Deci, peste 80% media de bărbați din lume nu accesează la mai mult de trei dodoașce, mijuri sau fofo în viața lor.

Cele nouă femei ale unui bărbat mediu din studiul inițial spune o poveste dramatică în 2023. Pentru că e vorba, de fapt, de trei.

Acest text nu este despre femei. Nici măcar despre bărbați. Statistica îți poate arăta ce vrei tu, doar să știi tu ce să-i ceri.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.