luni, 15 iulie 2013

Ea și el

Înainte să te însori, ca bărbat, trebuie să răsfoiești bine și prelung istoria și balta cu pește. Să arunci doi ochi la tinderul, instagramul, onlyfans, snapchatul, feisbucul și celelalte asemenea. 
Ai să înțelegi ce oferă predominant femeile și care este standardul de tranzacționare.
Tu să te îmbunătățești constant, zilnic, să fii mai bun de la zi la zi, tu pentru tine.

Înainte să te măriți, ca femeie, ar trebui să vorbești cu mai multe femei serioase având relații stabile și sănătoase cu bărbați puternici pe care-i respectă. 
În nici un caz să nu te rezumi a oferi doar ceea ce caută cele din exemplele de mai sus. Să fii femeie autentică, nu feministă, nici ”modernă”. Mama și bunica ta să-ți fie exemplu de calitate la o femeie.

Pentru că:


Ea își atinge vârful atractivității undeva între 18 și 24 de ani, de obicei mult mai devreme, și în această zonă îi place și caută aproape exclusiv distracția și bărbatul alpha. După această perioadă va căuta să se așeze, să se mărite, să pună mâna pe un bărbat-furnizor, un provider, un beta. În cele mai multe cazuri vârsta de 30 de ani este ”capătul de linie” pentru cele mai multe. Ele înțeleg, majoritatea, că nu mai pot concura cu suratele mai tinere și mult mai atrăgătoare, mai promițătoare, mai fertile și decid să ”iasă din piață” încercând să se mărite. După 23-24 de ani declinul atractivității este perfect descendent și definitiv. Se mai oprește asimptotic la zero undeva pe la vreo 32-34 de ani. Evident că există și excepții, sunt multe femei care au mult mai mult de oferit unui bărbat decât corpul lor și care au grijă de valoarea lor per ansamblu. 

Tinerețea, fertilitatea, prospețimea și submisivitatea sunt ceea ce caută cei mulți bărbați în primă fază la o femeie.

El își poate atinge maturitatea și vârful atractivității undeva între 38 și 44 de ani, uneori și mai târziu. Mult mai târziu, în multe cazuri, până spre 50 și chiar după. Este perioada în care un bărbat își poate face nu doar un corp frumos modelat, dar și o situație financiară, imobiliară, socială puternică. Abia acum poate avea o experiență corespunzătoare și cunoaște detaliat și precis ce-i bine și ce-i rău. Teoretic, un bărbat nu are un moment clar al declinului, el se poate menține sus atâta timp cât are grijă de el și de ale lui. 

Responsabilitatea, stabilitatea, puterea, dominanța, răbdarea sunt ceea ce caută cele multe femei la un bărbat.

Fiecare pune pe masă ceea ce are.
Fiecare încearcă apoi să ia cât mai mult din oala comună.
Evident că toți accesăm la resurse.
Dar cu ce preț?

Reușesc doar cei puternici și cei cu ochii deschiși.
Ceilalți supraviețuiesc sau ... decid să nu.

Femeia și bărbatul nu sunt egali. Niciodată n-au fost, niciodată nu vor fi.
Femeia și bărbatul sunt complementari.

(actualizat în 2017, 2018, 2019, 2020)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.