marți, 1 decembrie 2020

Promiscuitatea afectează diferit sexele

Altă diferență imensă dintre un bărbat și o femeie, pe care întreaga societate modernă nu mai vrea să o mai vadă, este promiscuitatea și atitudinea și impactul promiscuității asupra sufletului celui ce accesează la un alt partener sexual decât cel oficial, legiuit sau ratificat.

Dacă un bărbat se duce cu o altă femeie, fie ea curvă oficială sau o femeie onestă, lăsându-și femeia oficială acasă, el nu simte absolut nimic din momentul în care își dă drumul și a terminat până la următoarea lucrare. El este perfect nou, inocent, ca și cum nimic important nu s-ar fi întâmplat, el nu simte absolut nimic deosebit pentru femeia respectivă. De cele mai multe ori i-a și uitat numele imediat ce s-a spălat cu apă călduță și săpun. I-a uitat culoarea părului, i-a uitat parfumul, i-a uitat formele, i-a uitat inclusiv senzația pe care a avut-o când a intrat în ea și când a fost atât de fericit pentru câteva secunde sau minute.

Concluzie:

Imediat ce a săvârșit un adulter, toa(n)tă lumea știe, bărbatul se întoarce acasă perfect impecabil din punct de vedere fizic și mental, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Și chiar nimic nu s-a întâmplat.

Femeia care își înșeală bărbatul când se duce cu amantul ei, legiuit sau ne, își distruge sufletul și își corodează trupul imediat din momentul în care bărbatul respectiv a terminat în ea. Pentru acea femeie adulterină, în momentul în care a călcat strâmb, bărbatul oficial nu mai există și nici o cale de întoarcere viabilă pe termen lung nu se va găsi. Sufletul ei este definitiv sfâșiat iar ea, dacă nu își părăsește bărbatul înșelat și să-l urmeze pe cel cu care l-a înșelat, este singura ei șansă să-și mai găsească din nou liniștea, va fi perfect și continuu avariată fizic și psihic. Oricum orice ieșire promiscuă în afara unei relații monogame a unei femei, adică orice alt nou bărbat care intră în corpul și automat în sufletul unei femei, este o deteriorare gravă a inimii, a creierului, a sănătăț
ii și a sufletului femeii respective. 

Aceasta este imensa deosebire: Nu suntem la fel, suntem complementari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.