sâmbătă, 19 decembrie 2020

Nu te spânzura, nu te arunca, nu te otrăvi! Cere sprijin, va fi bine!

Nu te spânzura, nu te arunca, nu te otrăvi! Cere sprijin, va fi bine!

Există persoane net superioare fizic: mult mai puternice decât mine, dar care sunt dependente și de alcool și de alte substanțe stimulante pe moment, degradante pe termen lung. Marea majoritate a celor din jurul lor habar n-au de asta, scriu eu aici și acum.

Sunt persoane net superioare intelectual, educațional și cultural și mult mai inteligente, mult mai deștepte, decât mine, dar care sunt pierdute în lumea gregarității degradante și a drogurilor legale de toate felurile și au dependență acută de diferite substanțe chimice sau persoane ce te bucură în primele minute și te îngroapă în lunile imediat următoare. Marea majoritate a celor din jurul lor habar n-au de asta, scriu eu aici și acum.

Evident că știu că există persoane net superioare din punct de vedere uman și moral. Oameni cu mult mai buni și suflete mult mai blânde mult mai înțelegătoare, mult mai umane per total, dar care și-au pierdut mințile. Nici mulți dintre apropiații lor nu știu asta, că sunt ușor tra-la-la, află doar după un eveniment negativ sau după un gest necugetat. Marea majoritate a celor din jurul lor habar n-au de asta, scriu eu aici și acum.

Există persoane care îmi sunt net superioare financiar și imobiliar, din toate punctele de vedere, mult mai valoroase, mult mai merituoase decât mine pe acest Pământ, și care totuși și-au pus ștreangul de gât sau s-au aruncat de la etaj sau au luat substanțe otrăvitoare în excess și TOȚI cei din jurul lor s-au mirat și NIMENI nu-și explică de ce s-a ajuns aici. 

Marea majoritate a celor din jurul lor habar n-au de toate acestea, nici nu-i interesează, dar scriu eu aici și acum, tot degeaba, știu!.

Ai grijă de tine, de inima ta, de corpul tău, de sufletul tău!

Nu trebuie nimic!

Singura obligație pe care o ai este să mergi să-ți cauți, să-ți găsești și să îți păstrezi cu dinții fericirea!

Nu te spânzura, nu te arunca, nu te otrăvi! Cere sprijin, va fi bine!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.