luni, 22 martie 2021

Mașina și femeia: gazul, talpa și cu harta.

Se tot spune că există diverse similitudini între o mașină și o femeie. Eu sunt de acord și am tot scris detaliat despre aceasta. Bineînțeles că există și o grămadă de pămpălăi cu consoartele lor similare care spun: ”domnule, nu e frumos să compari femeia cu o mașină”. Dar o femeie adevărată nu va avea niciodată niciun fel de problemă în acest sens pentru că, așa cum bine știm, și în sens invers comparațiile să fac cu toate animalele Pământului, în diversele faze ale vieții sau etape ale lunii. Și eu nu am cunoscut nici măcar un bărbat valoros să se supere pentru asta. Dimpotrivă!

Să revenim la noul model de femeie și la ce are nevoie o mașină bună, de calitate, ca să își arate abilitățile, calitățile și să fie o campioană. 

E simplu: orice mașină, fie ea de competiție sau care merge și duce pizza de colo-colo are nevoie doar de trei lucruri esențiale pentru a fi fericită, împlinită, mulțumită: 

1.Gaz de calitate care să nu-i strice propulsia.

2.Talpă corespunzătoare care să o pună în valoare 

și

3. Drum întins, orizont deschis, traseu clar fără prea multe necunoscute. 

Dar acestea sunt exclusiv treaba pilotului, mașina nu poate și nici nu trebuie să se preocupe de acestea, ea are altele de făcut. 

E obligația și responsabilitatea conducătorului să ofere femeilor alese cu grijă toate acestea: carburant consistent și de calitate, talpă fermă (sau palmă dură la cele cu doar două discuri și echilibru precar) și un plan clar, un viitor luminos.

Copilă, ai grijă de tine! Mare grijă să ai! 

SOARTA TA EȘTI TU, ZÂMBETUL TĂU E ÎN MÂINILE TALE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.