vineri, 17 mai 2024

Degrabă însărcinată când iubește sălbatic, natural, pasional.

Trei din cele patru femei care au rămas însărcinate și despre care regret că nu am avut deschiderea minții și înclinarea sufletului spre a păstra acei copii, trei din aceste patru minunate femei, au rămas însărcinate fără să ne gândim la asta, fără să facem un efort și făcând sex în locurile cele mai ciudate și momentele cele mai nepotrivite. 

Cunosc cel puțin cinci cupluri, chiar șase azi, care au încercat să facă puradei și au folosit toate metodele neortodoxe, de la lumânări la conjuncția lui Lunii cu Saturn-ul și cu Jupiter-ul, petale parfumate, plecare în excursie exotice, închiderea pe vârful de munte într-o căbănuță retrasă și fără internet, alimente magice rare, mâncat de pești și mormoloci vindecători și împuietori, precum și tratamente locale de masaj, creme și alte elemente de îmbunătățire a satisfacției reciproce. 

Niciunul dintre toate aceste cupluri care au încercat toate variantele ~posibile~ nu a reușit să rămână însărcinat. Mai mult decât atât:

relațiile lor care oricum scârțâiau din toți țâțânii s-au degradat în timp iremediabil și trei sau patru dintre ele s-au și destrămat.

Cât timp femeia nu dorește visceral și nestăpânit bărbatul nici nu rămâne însărcinată, nici nu-i fericită, nici relația lor nu durează prea mult.

Această postare nu este despre copii, nici despre sex, nici măcar despre însărcinare.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.