joi, 29 octombrie 2020

De ce numărul mare de bărbați din viața unei femei o face pe aceasta nepotrivită sau incapabilă...

De ce numărul mare de bărbați din viața unei femei o face pe aceasta perfect nepotrivită și permanent incapabilă de a duce echilibrat și a susține comfortabil o relație pe termen lung?

Se poate avea o relație liniștită, onestă, fructuoasă cu femeia care a sărit din floare în floare, din pistil în pistil consumându-și irositor tinerețea și prospețimea?

Pentru că ea știe clar, are intrinsec imprimat în subconștientul ei, că în momentul în care lucrurile o iau razna sau merg rău sau apar probleme, cum este normal să se mai întâmple ocazional într-o relație, ea va putea sări în altă banană crezând că astfel lucrurile vor fi mai bune pentru ea. Temporar chiar este. Dar dezastrul va veni pe termen lung. 

Cu fiecare nouă persoană masculină pătrunsă în interiorul respectivei femei ea își va întări convingerea că viața ei este bună căutând mereu ceva mai bun: ”trebuie să guști viața, trebuie să dai o șansă, nu ai cum să știi ce îți place dacă nu vezi o varietate mai mare ca să pot să alegi bine...” 

Nu. 
Absolut nu!
Astea sunt doar prostii minore ale curvelor undercover simpluțe, modeste, este felul lor din zilele de azi prin care încearcă să mutileze mințile fetelor normale, oneste și să le atragă și pe acestea către varietatea unde nu există fericire pentru ele.
 
Nicio femeie cu număr mare de kilometri nu este nici sănătoasă, nici liniștită, nici împăcată, nici mulțumită, nici de calitate și nici dorită de niciun bărbat cu adevărat valoros și puternic. Nu există nimeni pe acest Pământ care să poate contrazice.

O femeie care are puțini kilometri la bord, dar care are doar câțiva bărbați în viața ei este mai predispusă, este mai înclinată, spre a căuta soluții și rezolvări în a menține respectiva relație. Și este o femeie încă normală, autentică, nedeteriorată, nezdrobită. Ea va depune efort consistent pentru a păstra relația cu un bărbat valoros.

Pe măsură ce numărul de intrări și ieșiri dintr-o femeie va crește, vae phalus nostrum!, subconștientul ei va prelucra că la orice problemă apare într-o relație soluția este următoarea p***. Iar următoarea p*** va apărea cu siguranță în viața oricărei femei. E suficient să iasă pe pragul ușii sau pe hol. Nu e nevoie nici să iasă pe hol de multe ori, dacă stă în pragul ușii cum trebuie își poate găsi suficient penis. 
Dar ea nu va mai fi potrivită pentru nimeni și pentru nimic în viitor. Garantat!
Și cu fiecare nouă persoană masculină care o penetrează ea va primi șanse din ce în ce mai mici de a avea o relație stabilă, liniștită, relaxată, fructuoasă pe termen lung.

Puțini vor înțelege, iar și mai puține vor accepta. E ok. Tocmai în asta constă frumusețea vieții: să știi să separi ușor grâul roditor de neghina distrugătoare.

Un comentariu:

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.