duminică, 1 august 2021

Decuplarea alpha red pilled. Game on!

La început ți se spunea să-ți dai jos ochelarii. Uneori și pantalonii. Niciodată sufletul, caracterul știm că este maleabil.
Apoi să te decuplezi (unplug) din sistemul de gândire în care 99% sunt definitiv prinși, celebrul matrix. Matricea inițială a fost gândită ca toată lumea să fie fericită, dar asta este o utopie. Fără durere nu poți crește, iar căldura n-o simți și n-o apreciezi dacă nu te pătrunzi de frig.

La început au fost PUA. Încercau să spargă lacăte, să fure ”secretul”, să intre cât mai des și cât mai ușor.
Mai târziu au apărut alpha și beta, cu gamma, delta, sigma în detaliere. Dar acestea erau sau nu erau, nu le puteai simula prea mult și fără leziuni. O fațadă, nimic de consistență. De aceea s-a și sinucis Mystery și celălalt mare renumit PUA al cărui nume acum nu mi-l amintesc.

Au urmat: Red pill și blue pill, cu MRA, black pill, MGTOW, purple pill și ceilalți sicofanți au fost noile definiții pentru cei ce căutau o ieșire și cât mai multe intrări. Dar de ce să cauți tu intrarea când mai bine și mai ușor te faci tu chemabil, iubibil.

Adevărul este doar unul. Dar nu-l vei găsi ușor. Decât după ce te vei pune tu pe tine ca punct central al tuturor acțiunilor tale. Și după ce ți-ai făcut curățenie în interiorul tău, în trecutul tău, după ce ai făcut pace cu morții tăi, fie ei vii sau îngropați, și după ce ai vindecat traumele copilăriei.

Joacă-te! Plimbă-te! Variază!
”Cum să știi ce-ți place, ce ți se potrivește, dacă nu încerci?!?” Pentru un sex este josnic, pentru celălalt este obligatoriu. Alegerea este liberă, viitorul tău depinde de aceste decizii mici.

Pentru că dacă era simplu, asta nu era deloc bine pentru nimeni, atunci toți ar fi fost liberi și ar fi avut o viață ușoară și abundentă.

Dar nu putem mânca toți pâine. Unii trebuie să mănânce cozonac. Iar doar câțiva, sub 1%, vor mânca mai mult carne. Roșie, poate și ceva vânat. Crud, proaspăt, oarecum dens, nu ațos.

Da, cu legume, tot crude.
Cât mai crude...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.