marți, 19 aprilie 2022

Majorat(ă) scăpată la toată lumea = zero șanse.

Este greu de înțeles cum ar putea cineva să-și lase mașina nouă, bine pregătită/dotată, bine aranjată, curată-spălată impecabil, într-un cartier rău-famat, cu cheile în contact, cu ușile deschise, noaptea pe întunericul cel mai negru. Care crezi că sunt șansele ca mașina să scape

nerăvășită, necălcată, neplimbată până i se termină benzina, cauciucurile și pistoanele, de către toți golanii care și-o dau de la unul la altul s-o încerce și ei ”o dată”?!?

Cu greu pot să îmi explic și să înțeleg cum poate societatea din ziua de azi, mamele în special, dar și tații, să crească frumos o fată până la 16-18-20 de ani și să o educe, să o formeze, să o modeleze frumos și elegantă, să o păstreze fizic și psihic în parametri foarte buni, și în momentul în care apare acea tendință sau dorință a domnișoarei de a cunoaște, de a afla, de a se apropia de sexul opus, părinții, mama, dar mai ales boul de tată, le lasă libere și independente și nesupravegheate și neverificate să se descurce singur-singurele cu băieții. Care crezi că sunt șansele ca ele să scape nevătămate și nedate din mână în mână ”o dată”?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.