miercuri, 12 iunie 2024

SNPAD - revoluția publicității, partener Limitless agency

Să te uiți la televizor la reclame și să câștigi bani zi de zi?

Da, se poate!

Cu SNPAD.

Ce și cine este SNPAD?

Este partener de peste doi ani cu Limitless agency.

Cine este Limitless agency?

Uite parteneriatul aici: Limitless Agency Formează Un Nou Parteneriat cu SNP Network Pentru a Oferi Transparență Advertiserilor și Monetizare Utilizatorilor de TV • Limitless Agency 

Citez din comunicatul lor:

SNPad își propune să revoluționeze industria de advertising și să o ducă la nivelul următor. Platforma oferă mai multe tipuri de media ca TV, billboards, radio, browsere, prin care se pot publica reclame într-un mod eficient și targetat, la prețuri foarte bune.

SNPad oferă posibilitatea unei targetari super avansate, schimbând metoda clasică de targetare prin vizarea de date personale, cu o targetare eficientă prin care utilizatorul își filtrează reclamele după propriul interes.

Reclamele devin acum mai interesante datorită sistemului avansat de interacțiune între utilizator și reclama văzută la TV, oferind posibilitatea utilizatorului să detalieze suplimentar categorii de interes din reclamă sau chiar să finalizeze o comandă cu livrare directă.

Utilizatorii care văd reclamele sunt remunerați prin platforma SNPad

Dacă nici asta nu-ți dă o idee despre cum ar putea evolua proiectul SNPAD, nu știu ce să-ți mai spun.

Hai, descarcă-ți pe telefon aplicația SNPAD și folosește codul de invitație FMC6GTSU pentru a începe să încasezi bani. Apoi descarcă și pe televizor aceeași aplicație și scanează cu aplicația telefonului codul QR de pe ecran. Gata, ești cu noi! Felicitări, ai făcut o treabă minunată!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.