marți, 4 august 2020

Să faci sex de la prima întâlnire? Calitatea femeilor, cantitatea bărbaților..

”- Este ok să se culce o femeie cu tine după prima întâlnire? 
 - Da, sigur că e ok.” 

Dacă o femeie te găsește atrăgător, sexual, stârnitor, ea nu va ezita să facă sex cu tine mult înainte de a se termina prima întâlnire.

Femeia care vede un potențial partener pe termen lung într-un bărbat va prelungi și întârzia intenționat momentul primei intimități. Ea nu vrea să pară ”ușoară”, de aia ”se lasă greu”, trebuie ”convinsă”.

Asta este natura, nu putem noi schimba nimic. Putem doar profita. 
Cu cât mai mult ea întârzie momentul primului act sexual cu atât mai puțin femeia respectivă îl place cu adevărat și își dorește bărbatul respectiv cu tot sufletul și corpul ei. Dacă-l amână înseamnă că-l place cu creierul și cam atât. 

Calitatea unei femei nu are nicio legătură, dar absolut nicio legătură, cu momentul în care ea se dăruiește unui bărbat autentic, unui bărbat adevărat. Există femei care s-au iubit cu mine în prima zi în care ne-am cunoscut și sunt niște femei extraordinare. 

Există femei care m-au plimbat cu vorba săptămâni sau luni de zile când eram mai tânăr și erau niște capete de serie, niște nefericite permanent, niște probleme ambulante căutând exclusiv însămânțarea și subjugarea unui bou la sfat și la biserică. Viața a dovedit ulterior că strategia le-a reușit și ele și-au atins obiectivele pe care eu acum cincisprezece-douăzeci de ani nu le vedeam și nu le înțelegeam. 

De asemenea, fii fără grijă!, există femei cu care m-am iubit mult și bine, și deși proveneau din familii dezorganizate sau care au avut acasă tați abuzivi sau mame cu diverse comportamente mai laxe, ca să spun așa..., sau dovedit peste timp sau peste ani, deși ele proveneau din familii cu origini ”nesănătoase”, din etnii ponegrite sau rău văzute de majoritate, din familii cu grave probleme financiare constante, au fost niște femei de toată isprava și pentru care am un respect deosebit și azi.
Invers, am cunoscut și iubit femei care proveneau din familii de vază ale societății, din familii puternice și stabile, din neamuri renumite pentru onestitatea și demnitatea lor, pentru calitatea oamenilor din neamurile respective, din familii cu o stare materială foarte bună sau excelentă, și totuși acele femei lăsau de dorit și n-au fost ceea ce societatea vedea în ele. Spun doar atât pentru că sunt un gentleman, altfel aș fi spus că erau ”niște scursuri, niște gioarse, niște caractere infecte”. N-o fac eu, asta au spus-o următorii prieteni și iubiți care le-au cunoscut și câțiva soți de care au divorțat rapid și cu scandal monstruos.

Nu există nicio regulă pentru a determina cu exactitate așa-zisa calitate a unei femei. Nu va exista niciodată.
Calitatea unei femei poate fi astăzi excelentă în prezența unui bărbat autentic. 
Mâine dimineață în prezența unui altuia mai slab, a unui labagiu, dar care are bani mai mulți sau o influență mai mare profesională sau o prezență socială sau politică mai pronunțată, să fie cu totul altă femeie de o așa zisă calitate simplă, joasă. 
Dar nu este vina femeii.
Femeia va fi de calitate și autentică și fidelă mulându-se și supunându-se unui bărbat de calitate, autentic și independent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.