marți, 8 martie 2022

Rusia este noua slugă a Chinei. Și a Japoniei.

Unirea întregii comunități economice și financiare internaționale împotriva Rusiei astăzi este o premieră istorică. Dintr-o țară oarecum stabilă și puternică militar, Rusia va deveni în câțiva ani doar o simplă țară exportatoare de materii prime așa cum erau pe vremuri coloniile britanice față de commonwealth sau cele africane față de țările dominatoare. Rusia se va întoarce cu minim 20-30 de ani în trecut dpdv economic.

Principalul beneficiar al rezervelor de subsol ale Rusiei, și aici intrând toate materiile prime esențiale dezvoltării viitoare, este China. 

China care devine astfel noul tutore și stăpân pentru următorii zeci de ani, dacă nu definitiv, al Rusiei. 

China a subjugat Rusia fără să tragă nici un glonte și și-a adăugat informal, dar practic, un teritoriu imens cu resurse imense.

Vasalitatea Rusiei față de China a început în ziua de 24.02.2022. Abia acum USA și EU vor avea posibilitatea fixării păcii mondiale prin tripolaritatea mult râvnită și căutată de zeci de ani:

cadoul de la Putin a venit nesperat și salvator.

Să ne pregătim pentru pretenții ale Chinei pentru Manciuria, Siberia/Yacuția.

Va urma Japonia cu insulele Kurile. Și tot așa, Turcia și Mongolia poate că nu vor rezista nici ele tentației de a-și lua înapoi teritorii de la Rusia. Atunci să vezi distracție, nu vrăjeala de acum.

Știu, e incredibil.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.