miercuri, 9 martie 2022

Burisma, batalionul Azov, Centuria, S14/Sich, Pravîi Sektor, Slava Ucraina, 9 mai!

Acesta este ultimul meu text despre Ucraina. 

Este o listă care te va liniști bine, te va calma și îți va reda zâmbetul și încrederea că totul va fi bine, chiar foarte bine, dar mai întâi, așa cum bine știi din trecut de la mine, va fi foarte-foarte rău.

Ce știi și știi foarte bine: Lumea este în majoritatea ei extrem de proastă și foarte proastă, ușor manipulabilă și dusă de nas mereu precum turmele la păscut. Cei mai mulți vor munci toată viața pentru cei puțini, majoritatea o vor duce prost și foarte prost, o cvasi-minoritate va trăi bine și foarte bine. Tu în ce categorie ești? De ce?

Putem schimba ceva? Da, dar nimeni nu-și dorește asta, nici măcar cei care o duc greu, pentru simplul fapt că nu înțeleg de ce ar face-o și la ce le-ar folosi. Manipularea circului elitelor este atât de grosieră încât cei mulți cred că aceasta este realitatea. Cei mulți nu vor cunoaște niciodată adevărul cu toate fațetele lui. Ei nu vor vedea niciodată nici portavionul ce trece prin fundal. Dar vor plăti carburantul pentru el. Deci nimic nu se va schimba decisiv niciodată.

Atunci de ce îmi mai bat capul și scriu?

Pentru că dacă n-aș face-o mi-aș reproșa că n-am făcut tot ce a ținut de mine și că n-am dat acces măcar la o parte din informațiile publice pe care le am eu și către ceilalți.

Asadar, ultimile mele rânduri despre Ucraina:

Ce nu știi, cel mai probabil, și ar fi bine să cauți pe net și te vei liniști perfect după ce vei citi despre:

1. Hunter Biden, problemele cu drogurile, aventura cu Hallie, nevasta defunctului lui frate, Bo Biden, când el era încă însurat, de ce îi confundă tatăl lor, actualul președinte al US.

2. Locul din consiliul de administrație la Burisma, o companie energetică din Ucraina, venitul lui lunar de acolo și legăturile dintre laptopul ”uitat” la reparat în service-ul din Delaware și investigațiile noi Paradise Papers și vechile Panama Papers, plus investigațiile procurorului anticorupție din Ucraina care a și fost demis ulterior.

3. Euro-maidanul, Pravîi Sektor (Right Sector), ambasadorul israelian și evreii din Odessa, scandalul supremației asupra traficului de țigări cu poliția ucraineană locală urmată de intervenția trupelor speciale pentru ai liniști pe toți traficanții.

4. S14/Sich, atacurile asupra țiganilor și asasinarea lui Serhyenko, finanțarea unor proiecte de către statul ucrainean.

5. Organizația de extremă dreaptă Centuria, Canada și pregătirea militară NATO.

6. Batalionul Azov, ultrașii lui Metalist Harkov, acuzațiile de crime de război, însemnele naziste, integrarea în Garda Națională Ucraineană, mercenarii din zeci de țări de pe trei continente, pregătirea de către ofițerii americani și canadieni.

7. Relațiile, protectorii și finanțarea națională și internațională a tuturor entităților de mai sus.

8. 9 Mai 2022 vine, e cea mai mare sărbătoare rusească, cu o fastuoasă paradă a armatei ruse. Ce crezi, ce simți, cum va fi?

Ucraina nu-i simplă, au mai trecut și alții prin asta, ca Irak, Siria, Libia, Afganistan, Yemen, și mulți alții de prin Africa, dar aici e un loc unde cei mari se joacă pe față și cei mici plătesc distracția, ca de obicei.

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.