vineri, 8 septembrie 2017

Marea e primitoare, tu să știi ce vrei!

Capul ei, cu frizura tunsă modern, ”bob de orez” cred că se numește, se mișca ritmic în sus și în jos și păru-i zbura ușor. Nu i se vedea corpul gol decât până la piept, și el adolescentin, dealul protector o camufla parțial. De la distanță părea că face sport, squaturi, dar mai apoi a apărut în tabloul matinal și torsul celui de-al doilea, care era bine amețit și nesigur pe țintă, umplându-i într-un final fericit și gura veselă și dornică.

Baia de dimineață, făcută după ce cei trei tineri, foarte tineri!, au terminat partida de sex pe renumita plajă imediat după răsăritul Soarelui și au început să se îmbrace, a fost absolut fabuloasă. Deși marea era aceeași cu cea de cu o zi înainte, caldă și liniștită, senzațiile îi păreau lui mai ample, mai vii, mai pure azi.
Poate că nu era cea mai plăcută baie dintotdeauna, dar cu siguranță era memorabilă pentru că a putut surprinde și curiozitatea disperată a omului în vârstă cu binoclu militar de pe deal, de lângă cortul în care nevastă-sa grasă și bătrână probabil că încă dormea, privind extaziat și tremurând de nerăbdare, recalibrându-și des priveliștea la variațiile sexuale ale femeii tinere cu cei doi adolescenți străini din data de 04.08.2017.
Tineri străini ce se vor hlizi rușinați mai târziu la doi metri de acel nudist ce s-a oprit și el puțin mai departe de ei cu o jumătate de oră mai devreme și nu le-a deranjat intimitatea precum cel cu binoclul. Tripleta, cel cu cămașă albă mai exact, a cerut în engleză niște apă. Au primit o sticlă de jumătate, rece, plată, au mulțumit de mai multe ori plecând surprinși de faptul că un necunoscut le dă toată sticla. Românca a mulțumit și ea din priviri și mai apoi cu capul, avea mare nevoie să-și clătească măcar buzele și gura lipicioasă, probabil. După ce s-au îndepărtat vreo zece metri, clătinându-se și legănându-se toți trei înlănțuiți, ea s-a mai întors o dată și a mai aruncat un zâmbet larg sacagiului matinal, un nudist zâmbitor ce privea liniștit și gânditor marea și cerul și având vârsta, probabil, a tatălui ei, dar ea n-avea cum să-și dea seama de asta din coajă.

Marea e caldă și primitoare, frământând continuu a așteptare, indiferent că tu faci o baie fabuloasă în ea sau că dormi dansând ca vreascul în club sau beată-rangă în camera răvășită.
Și da, viața e frumoasă! Doar să-ți deschizi și ochii, nu doar picioarele.

Ba da, și eu cred încă în dragostea curată.
Aia cu săpun și apă călduță.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.