joi, 22 octombrie 2015

Dictatura lui Gelu cel Rău

Zilele trecute am primit niște replici neinspirate și pe blog și pe email și pe fb. De la persoane ce s-au ars grav în trecut și care proiectează în scrisul meu rănile și suferința lor. Am blocat respectivele persoane și am șters prietenia electronică de pe fb sau accesul la blog.


La mine pe pagină sau pe blog nu-i democrație. E o dictatură crâncenă. Eu sunt cel mai deștept și cel mai frumos și cel mai devreme acasă aici. Cui nu-i place...ușa e deschisă.
Ce spun eu este bine, iar tu, dacă vrei să scrii la mine în casă mai întâi trebuie să-mi vorbești calm, cald, frumos și respectuos.
Am șters în ultimele zile câteva zeci de persoane care sar calul, greșesc flagrant în judecată, se complac într-o situație neplăcută lor, dar proiectează eșecul în scrisul meu.

Fraților și, mai ales, surorilor, eu nu sunt doctor psiholog și nici psihiatru și nici vreun guru. Abia îmi târâi bășinile mele psihice.
Relax!
Cui nu-i place ce scriu, vă rog frumos, acum să vă dezprieteniți de mine. Acum!
Nu voi mai tolera nici o ”rănită” pe aici. Nici pe deștepte nu le mai halesc. Ajunge cu joaca! Nici pe mesaje, nici pe blog, nicăieri.

Gata, m-am făcut rău!
Mușc!
Aștept cu drag dezprietenirile.

3 comentarii:

  1. Ultimul episod din South Park este pe aceeasi tema...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt episoade pe torrenti. Sunt consumerist de episoade noi din seriale zic eu bune din state. Am cateva seriale comedie care imi fac placere

      Ștergere

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.