marți, 14 iulie 2020

Adevăruri incomode. Frumusețea nu-i sexy.

Hai să spunem lucrurilor pe nume, să spunem niște adevăruri care dor. Vrei?

Marea majoritate a oamenilor recunosc și admiră cele mai frumoase femei, pe cele mai atractive în coajă. 
Dar femeile frumoase cu adevărat la exterior, cele mai multe dintre ele, nu sunt și cele mai pasionale, pricepute, implicate sau atractive în pat. Dimpotrivă!

Femei care sunt pe locul trei sau patru sau chiar cinci și șase sunt mult mai pasionale, mai implicate, mai pricepute și mult mai experimentate la sex decât cele care sunt frumoase și foarte frumoase. 

Numărul partenerilor sexuali ai unei femei foarte frumoase este mult mai mic, este net inferior, clar mai mic decât una cu două sau chiar trei clase mai jos. 

Partenerii sexuali ai unei femei de nota șapte sau opt, există chiar și femei de nota cinci sau șase care au lejer kilometri dubli sau tripli sau poate de patru ori mai mulți rulați decât o femeie de nota nouă sau zece. 

Experiența mi-a dovedit că dintre femeile frumoase și foarte frumoase cu care am făcut dragoste sau sex niciuna, dar absolut niciuna, din cele de nota opt sau nouă, nu era pricepută sau experimentată în pat. Am auzit multe povești similare din prea multe surse credibile. Nu, n-am avut nici o femeie de nota zece. Nu încă.

Cele mai pricepute și cele mai apetisante și cele mai bune la sex au fost cele care aveau niște mici probleme la mansardă, femeile ușor ”nebune”, cele cu tulburări de personalitate, cele care se credeau femeile teribile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.