marți, 18 septembrie 2018

Fiecare oferă ceea ce are mai bun și mai abundent.

În anii 60-70 femeile luptau să-și promoveze creierul și sufletul. Nu mai voiau la cratiță, la crescut de copii, doreau să fie apreciate pentru intelectul lor și să-și facă un rost în viață și prin folosirea capului de sus și, implicit, a blândeții, gingășiei, calinității, nu doar a forței brute și a corpurilor per-se. Flower-power movement! 
Nu mai voiau să fie identificate instantaneu doar ca deținătoare de vagine, ca să nu zic pizde că nu-i frumos și poate mă mai citesc și alții mai mici și necrescuți sau proaste mai mari și mai prost-crescute ca mine.

În 2018 femeile postează pe toate rețelele de socializare la dispoziția tuturor, nu doar în fața iubiților lor - asta ar fi normal, poze complete și explicite cu trupurile lor cvasi-golașe și cu oferta clar etalată pe toate părțile.

Evoluție, te halesc! Femeile sunt astăzi mai fericite ca niciodată, vezi declarațiile personale și permanent veselele poze de profil și zilnic updatate.

Nici cu bărbații din ziua de azi nu mi-e rușine. Am scris aici și aici.

Va fi bine! Nu pentru mine, eu sunt de modă veche și fără inițiative moderne. Dar solitudinea, deși grea, e frumoasă și generoasă cu cei răbdători și curajoși.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.