sâmbătă, 21 martie 2020

Influencerii răscitiți și dezinformarea manipulativă cruntă.

Mai ții minte cum bătea Dănuț Lupu penalty-urile în anii '90? Cum îi trimitea după semințe pe portari și cât era de relaxat și degajat?
Fix așa face astăzi statul cu majoritatea votanților inocenți.

Cei mai mulți dintre cei mai citiți, lăicuiți și șeruiți influenceri din România sunt zero barat, am mai spus asta, caut articolul mai vechi și-l repostez, dar așa au fost dintotdeauna, starea economică, socială și morală a acestui popor și emigrația masivă certifică asta. Noi nu știm să ne alegem conducătorii, politicienii, ce șanse avem să discernem binele de neghină în online? Zero.

”Scurgerea” unor informații ”pe surse știi ce înseamnă, da? Ai uitat cum se pregătește populația cu zăhărelul? Nu observi patrulele de tineri jandarmi din parcuri ce se plimbă agale în număr din ce în ce mai mare? ok.

Poluarea masivă de noaptea trecută din București știi ce însemnă, da? Poluarea asta ne va face rău pe termen lung mai mult și iremediabil față de coronavirus, știi asta, da? Ai uitat deja episoadele trecute de infectarea a plămânilor? ok.

Lipsa de măsuri ferme de distanțare socială și speranța că ”sistemul sanitar din România este pregătit să facă față” știi ce însemnă, da? Ai uitat deja de Colectiv și de asigurările că e totul perfect pregătit și că au de toate? ok.

Dezinformarea, omisiunea, falsul, distragerea atenției și deturnarea subiectelor cu adevărat importante sunt practicate de marea majoritate a liderilor de opinie, influensărilor și a celorlalți mermbri marcanți ai media.

Cei mai mulți dintre infuenceri sunt oarecum nevinovați, doar simpli imbecili, idioți utili și prost informați de cine trebuie. Da, le este foame, știu.

Dar sunt și cei care nu-s atât de proști ca primii, care au informațiile corecte, dar cărora li se văd sforile de la o poștă și cheițele le scârțâie în spate cu scrâșnete infernale. Dacă te uiți cu atenție le vei putea distinge și gradele. Aceștia sunt bine hrăniți, au tot ce le trebuie. Inclusiv sânge rece și machiavelism.

Pe cine citești și asculți, acolo îți va fi viitorul, starea materială și sănătatea.

Am scris, acum lipesc din nou link-urile mai jos cu scurte explicații.

Lumea civilizată, Italia, Franța, Gremania a făcut ”Izolarea completă, închiderea granițelor imediat, carantină fermă la focarele care s-au format deja”:

https://mnmlistro.blogspot.com/2020/03/nu-nu-este-suficient-cum-ne-pregatim-si.html


Pași de urmat ca să fie binișor:

https://mnmlistro.blogspot.com/2020/03/ce-i-de-facut-azi-in-aceste-vremuri.html

Daunele economice vor fi infinit mai mari în viitor decât cele medicale. De ce noi nu suntem atenți la asta?!?
Text:
https://mnmlistro.blogspot.com/2020/03/coronavirusul-saraceste-mai-repede.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.