vineri, 27 martie 2020

Bărbații vor avea femei.

Nu trebuie să fii un exemplar deosebit ca să ai o femeie. Toți au măcar o pereche, mulți au mai multe, minoritatea câștigătoare are privilegiu la 80%. Nu-i o mândrie aici, nu-i nici o calitate, nu-i de dorit. Pe termen lung te vor pune în cap.

Istoria a arătat că succesul la femei nu are nici o legătură cu intrisecul, interiorul, substanța. Dimpotrivă! Dar așa trebuie să fie, asta se cere, așa este bine să rămână, sita cerne mai bine când e în viteză mișcată.

Un bărbat de calitate va avea acces larg la femei.
Un bărbat cu calități va accesa femei diverse.
Un bărbat autentic va avea de unde alege o femeie.


Un bărbat bine, echilibrat, valoros, fără îndoială, va avea mereu femeia lângă el, o femeie autentică, nu o feministă.

Calitatea unei femei este un element definitoriu când caracterizezi în detaliu un bărbat. Un bărbat de valoarea va avea o femeie autentică lângă el pe termen lung. Pe termen scurt toți își mai clătesc săbiile, e ok: asta se cere, asta se oferă.

Dacă femeia de lângă el este cu bube, hibe, beculețe galbene sau roșii, s-ar putea ca el să nu fie chiar ceea ce arama te-a lăsat pe tine, neatento!, să vezi. Steagurile roșii fluturate de ea în văzul tuturor sunt semne evidente ale slăbiciunii, impotenței și micimii lui. Dacă este o relație de scurtă durată, se mai poate înțelege și ierta, vezi mai sus cu tecile ascuțitoare, dacă steagurile roșii flutură de luni de zile deasupra capului lui... nu-i semn bun pentru el. 

Un bărbat nu acceptă decât femeie lângă el. 
Un bărbat nu face compromisuri la morală riscând să-și deterioreze viitorul cu femeia lui.
Un bărbat nu va lua niciodată ”keofi” lângă el pe termen lung, un bărbat nu se teme de solitudine, un bărbat va rămâne autentic în vremurile tulburi sau grele, chiar în pandemie.

Un bărbat va face mereu ceea ce un bărbat trebuie să facă.
Un bărbat va fi un bărbat, un bărbat va rămâne bărbat indiferent de situația grea sau perspectivele negre.

Ce va face o femeie? Își va urma bărbatul bine ales de ea, cu capul, cu cel de sus, nu cu curul.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.