joi, 11 iunie 2020

Relațiile de afaceri, dragostea și ultimii cinci ani magnifici

Foarte pe scurt azi, în trei pași mici, despre ce am învățat în ultimii cinci ani:


1. După ce începi o relație, fie ea amoroasă sau de afaceri, nu trebuie lăsată garda jos. Dimpotrivă! Standardele trebuie ridicate pentru a menține prospețimea și calitatea profitului. Dacă tu te relaxezi, partenerul sau partenera sigur se va încorda.

2. Una este să iubești, cu totul alta este să fii îndrăgostit. Una este să fii atractiv(ă) sau potrivit(ă), cu totul alta este să fii excitant(ă) sau stârnito(a)r(e). Una este să alergi tu cu limba scoasă după clienți, alta este să-ți rupă clienții ușa bătându-se între ei cu banii în mână. Mari diferențe, rezultate complet diferite.

3. Niciodată nu este prea târziu s-o iei de la capăt. Pasiunile merită totul. Absolut TOT! Nimeni nu poate scoate săracii din sărăcie, needucații din ignoranță și pierzătorii din mândrie și aroganță. Fiecare doarme după cum își așterne, iar lupul mănâncă de pe unde se preumblă sau perindă.

Viața este frumoasă, dar va trebui să deschizi și tu ochii ca s-o poți vedea.

Soarta ta ești tu!
Zâmbetul tău e în mâinile tale!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.