vineri, 2 martie 2018

Iubesc femeia!

N-am ştiut niciodată să răspund detaliat de ce-mi repugnă atât de puternic fostele curve ce se dau cuminți la bătrânețe şi dau lecții de morală nehotărâtelor împăienjănite. 

Pe fetițele cumințele ce se dau dezinhibate şi uneori uşor curviştine ca să facă şi ele rost de-o pulă la nevoi şi nevoie le înțeleg, primesc şi tolerez cu dragă inimă şi zâmbet acceptator.

Fetițele "cuminți" care se dau inocente şi se lasă greu intenționat, ce dobitoace le-au învățat că mai poți prosti pe față un bărbat în ziua de azi?!?, nu m-au atras niciodată. Dar există un petic pentru fiecare sac, iar dacă la suprafață pare neînceput țipla e încă tentantă pentru începători şi "orbi". Virginele cu rozetele sparte şi gurițele cu "phi"-ul degrabă reglabil sunt încă la mare căutare. Rezervorul de cretini n-are secare.

Pot spune cu fermitate că mie mi-a plăcut şi am respectat întotdeauna curva autentică, acea femeie veselă, deschisă, asumată şi împăcată cu rolul ei de a dărui şi primi deschis fericire fără a ține cont de gura lumii, ci doar de suflețelul ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.