joi, 22 martie 2018

Niște brațe calde

Dacă stai toată ziulica pe fb și răspunzi instant, politicos și plat la toate întrebările străinilor și necunoscutelor, puse sau nepuse ostentativ, nu înseamnă că ești sociabilă. Nici vorbă! Dimpotrivă! 

Viața nu-i pe fb, viața e aiurea.

Când vei crește și tu, când vei fi o doamnă matură, vei vedea valoarea unui piept cald la care să te cuibărești liniștită și protejată ca o pisică.
Acest loc de încredere și refacere de forțe este mai valoros și mai important decât toată averea ta, mai mult decât funcțiile tale și toată gloria ta pusă una peste alta. 

Toate prietenele tale luate la un loc, plus toate rudele tale și ceilalți prieteni sau amici ai tăi puși în aceeași oală, nu valorează, la un moment dat - sper să nu ajungi să-mi dai dreptate niciodată astfel, cât două brațe primitoare, un piept înțelegător și cald și un umăr liniștit pe care să-ți ostoiești durerile, setea, tumultul, neîncrederea.

Va fi bine!
Promit.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.