miercuri, 19 iulie 2017

Mij. Dodoașcă. Pzd. ❤!

Cred că unul dintre criteriile cele mai performante prin care poate fi apreciată calitatea unei femei este compus din numărul de zâmbete și din nivelul de relaxare ale bărbatului (bărbaților) din viața ei. 

Pentru că orice casă bună are o fundație bună. Iar liniștea și încrederea vin abia după o bună comunicare. Iar ea va veni negreşit purtând mereu roadele, frumusețea şi liniştea pe care le-ai plantat cu două sezoane mai devreme, fie ele decade sau decenii. Dar ea este baza, comunicarea, în special cea onestă și completă. Nu poți avea comunicare fără apropiere și nici apropiere fără intimitate. Iar din intimitate abia poți începe să construiești ceva. Nu poți săpa fundația casei din Constanța în centrul Timișoarei. Lupul de pe unde aleargă, de acolo mănâncă.
Gizăs!

Curajos și fericit este omul îndrăgostit inoportun și nepotrivit. Vai de cel care nu și-a pierdut niciodată capul. Sărăcia absolută nu e când n-ai ce să mănânci nimic-nimic, ci când n-are nici cine te mângâia și nici cine să-ți zâmbească pe stomacul gol. Bogăția deplină și suficientă e atunci când ai făcut multe prostii îndrăgostită-oarbă și nu regreți nimic având un zâmbet lung și tâmp pe față, dar pe care nimeni nu ți-l înțelege și tu nici n-ai nevoie ca lumea să-ți afle sursa fericirii.

Mijul este un barometru. Mijul îți arată nivelul la care ai ajuns și te reprezintă ca bărbat. Te uiți la mijul tău și te vezi ca-ntr-o oglindă. Dacă ea e curată și bine mirositoare tot așa este și sufletul tău. Dacă ea este liniștită și bucuroasă să dăruiască iubire tot așa îți va fi și mintea ta, bărbate. Uită-te-n mij și acolo îți vei vedea clar viitorul. Acolo scrie tot ce ai nevoie să știi, nu-ți trebuie nici un alt plan. Singura linie pe care trebuie s-o urmărești și care te poate ghida cel mai corect și mai ușor spre liniște și pace este cea care unește mijlocul pubisului cu fleacul.

Dar alegerile trebuie făcute din timp. O pregătire este necesar să faci. Nu poți intra neîncălzit într-o competiție. Există un moment potrivit pentru orice, vei ști tu care-i acela. Oricum, cu zece secunde înainte de intrare şi în primul minut de după, este indicat să nu faci şi să nu accepți nici o promisiune.

Întreb, nu dau cu parul, deși știu bine că va durea cumplit:

Când te-ai îndrăgostit ultima oară?
E grea, nu?
Eeeiii... vezi tu, d-aia unii-s zâmbicioși și calzi, iar alții tac asurzitor acoperind urletele din interiorul pustiu și rece.
Iubirea nu costă, e gratis. Când dăruiești sau te implici riscând, nu când aștepți să-ți pice și ție ceva pe merit.
Care merit, bre?!?

Pizda este cea mai simplă și completă, în același timp, e ca un fel de miere sau usturoi, mângâiere, alinare și recreere a trupului, a minții și a sufletului. N-ai cum să nu ieși refăcut dintr-una valoroasă. Ok, nu orice mij e încărcător, dar nu te mai învăț eu cum să le alegi acum. Sau va trebui să plătești bine pentru asta, pentru ca să te învețe nenea, dar știu că nu-ți permiți așa ceva.

Ok, de acord, am fost prea dur, reformulez mai blând ca să ajungă mai adânc: 

- Când te-ai îndrăgostit ultima oară de solitudinea, independența și slăbiciunile și sensibilitățile celui pe care zici tu că-l iubești?
Da, la reîndrăgostire mă refer și despre ea aș vrea să aflu dacă există cu adevărat sau nu-i decât o himeră.


Îndrăgostirea nu-i îndrăgosteală.
Îndrăgostirea durează, dezvoltă, crește, eliberează și-i mișto. Tare mișto!
Îndrăgosteala-i de-o vară sau nici măcar atât. Nu trece toamna și n-apucă să cadă frunzele, cad măștile mai întâi.
Îndrăgostirea-i dulce, nu mulți sunt privilegiați s-o guste. Iar după o îndrăgostire autentică, reciprocă, poate veni și iubirea cu a ei poveste de dragoste.

(El privea mut de uimire prin ochelari spre Soare,
Ea-l admira în taină zâmbind larg la mare,
Împreună, beți de fericire, desenau necontrolat, simultan, în nisip, inimioare...)

Fiecare dodoașcă te educă. Te educă și te modelează. Tu zici în sinea ta, ca bărbatul pulii ce îți închipui tu ești – dar nu ești!, că tu le futi pe ele. Sau că profiți inteligent de ele. 
Nu! Nu-i așa. Nu-i deloc așa. 
Nici vorbă. Dimpotrivă. Vei vedea în viitorul tău valoarea celei de lângă tine. Dacă ea e valoroasă și traseul tău va fi ascendent, dacă nu, nu, falimentul și certurile vă vor fi pecete.

Ele te fut pe tine și este bine că este așa. Și-ți pot fute și prezentul, dar mai ales îți pot lumina sau asasina viitorul.
Da, dintr-o dodoașcă bună poate răsări Soarele, nu știai?
Dobitocule!
Ar fi trebuit să știi că totul începe și se termină în dodoașcă.
Da, nu în orice dodoașcă.
Într-una de calitate, și da!, alea-s puține, de acord. De ce ar fi multe? Cine să le aprecieze?!?

Nu! Nu le găsești ușor, în nici un caz nu pe toa(n)te drumurile. 
Alea ok nu-s pe feisbuc la vânzare. Nici pe Tinder la închiriat. Nici la tejghelele cluburilor în vogă atârnând la o băutură și ceva de mâncare de la necunoscuții ”generoși”.
Câte cupluri fericite pe termen lung cunoști tu că s-au ”agățat” prin vreun club, terasă, Tinder, feisbuc, etc?
Știi tu vreo căsătorie reușită între două astfel de specimene?
Au și copii împreună?
Nu?
Chiar nu?!?
Nici eu.


Da, de cele mai multe ori, fericirea cea mai pură și mai durabilă vine din pizdă, recunosc! 

Iubita mea, TU, da!, Tu!, cred că la fiecare orgasm al tău ne apropiem câte un pas de finalul relației noastre, așa cum o știm și-o înțelegem azi. Dar noi nu ne-am bazat niciodată pe asta, avem atâtea altele de făcut împreună, cum vom face și la pensie când vom fi și sexul va fi fiind de mult timp apus. 
Dar și mâine este o zi, o putem lua altfel de la capăt, vrei?

P.S.:



Și promit că-ți răspund punct cu punct, dacă mă întrebi la obiect și mă cunoști așa cum te cunosc și eu.
Să ții minte asta mereu de la tăticu” și să zâmbești totdeauna:

”Mânca-ți-aș pizda ta fabuloasă!”

Ții minte asta?

(frânturi din ”21”, care nu mai există, culese din vara lui 2016 pe malul mării)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.