sâmbătă, 30 decembrie 2017

Femeia n-are nevoie de sală.

O femeie completă, fericită și împlinită n-are nevoie și nici nu mai are energie și nici timp pentru sport. 

Cine o iubește, dacă într-adevăr o dorește și o apreciază ca om, nu ca animal, n-o caută la detaliu să vadă dacă are bicepsul lucrat sau cvadricepsul bine izolat. Poate la gluteus maximus să se facă niște mici verificări, sunt de acord cu asta, ha-ha!, deși nici acolo nu-i nevoie de perfecțiune. Căldura și calinitatea sunt mult mai importante decât fermitatea fibrei musculare, cred eu.
Altele sunt zonele și calitățile pe care trebuie să le aibă o femeie, mușchii și definirea lor nu-s deloc necesare sau obligatorii. Blândețea și bunătatea sunt, mai degrabă, cvasinecesare.

E suficient ca femeia să-și facă plăcerile ei mici și pe cele ”vinovate” și apoi toate celelalte, cele bune, vor veni înapoi către ea negreșit.
Promit!



2 comentarii:

  1. Cel mai mare bullshit pe care l-am citit în ultima vreme. În bula în care trăiești tu, femeile se îngrijesc pentru a ține masculi lângă ele sau din respect față de propria persoană?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ☺ Mulțumesc.
      Habar n-am.
      Bula mea nu prea mai merge la sală.

      Ștergere

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.