joi, 5 martie 2015

Controversații swingeri

Nu trebuie să fii proprietarul oceanului ca să te poți bucura de o baie excelentă în el.
Poveștile cu sportivii, renumiții fotbaliști precum și cele cu politicieni sunt arhicunoscute în industria swinging-ului. Cei care sunt la primul contact cu termenul pot găsi detalii pe google și chiar pe câteva site-uri românești și extrem de discrete. Cel mai frecventat site de gen, ca și clubul renumit pentru swingeri, are ca proprietar o femeie extrem de tânără și atrăgătoare. 

Suntem obligați să ne căutăm și găsim fericirea. Este cam singura îndatorire cu care venim pe Pământ. Ar trebui să înțelegem favoarea ce ni se face și imensa oportunitate de a trăi în rai. Raiul nostru. Al fiecăruia. 
Dar oare știm ce ne face cu adevărat fericiți? Mai ales când vorbim de sensibilele și delicatele relații interumane și extraordinara plăcere generată de sex și dragoste. 
Oare ştim bine cum să extragem seva magică a iubirii din această combinație de vis? 

Pauză, mare PAUZĂ!, celor ce vor să mă ia acum cu morala creștină și cu orto-fidelitatea în cuplu pe care oricum puțini o și aplică, am scris aici despre asta, dintre cei care nu stau doar cu ea în gură. Vă rog să nu citiți mai departe și să reveniți la o altă dată. Vă chem eu.

Cuvânt înainte:

”- Ai dreptate, dragul meu. Ai scris exact ce trebuia. Și cum trebuia.
- Mulțumesc frumos. Atunci care este motivul supărării tale? Deranjează prietenului tău?
- Că ai dreptate. Asta e supărarea mea. Că spui adevăruri și ai dreptate. De asta mă oftic. Și că tu ai sânge să scrii asta pe pereți. Prietenul meu nu vrea să fie amestecat între noi... 
:-) ”

Să le luăm pe rând.

Sportivii:

Celebra generație de aur a cutremurat mentalitățile anilor 90 și începutul lui 2000 când au ieșit în presa acele divorțuri și scandaluri. Divorțurile erau ok, s-au schimbat câteva partenere între ei, unele au mai fost schimbate de 2 ori de atunci, dar esența scandalurilor e puțin cunoscută publicului larg. Era vorba de o neînțelegere la împărțirea prăzii. Adică după mai multe seri în 6, sau 8, doi au fost nemulțumiți că ale lor doamne doreau doar cu al treilea. Unul singur. Știut ca fiind puternic, răbdător și ... consistent. Lucrurile s-au clarificat ulterior, așa cum este arhicunoscut, dar a trebuit ca să fie instituite reguli bine definite, iar site-ul românesc de profil s-a updatat imediat, pentru ca să mănânce gura tuturor la o astfel de ședință tehnică cu schimb de locuri.  
”Sportul” acesta continuă nestingherit. Și se dezvoltă de la zi la zi. o fi bine, o fi rău? Cine știe?

Politicienii:

Cine nu cunoaște cazul nevestei lui Cristi B. îndrăgostită, chiar în noaptea nunții de 2 ori normal și o dată oral - se zvonește pe camerele de luat vederi din hotelul cu pricina, de nașul bărbos și viril care ulterior i-a devenit soț după ce fusese și ministru de finanțe. Ca o paranteză ar trebui remarcată constanța lui Cristi B. care și cu Valentina a procedat la fel. De data asta n-a mai trebuit prinsă în flagrant îndrăgostită de altul, și-a cerut ea demisia din căsnicie din proprie inițiativă. Durerea este că-i vorba tot de un bărbos. Nu, nu același, era prea de tot. Altul. Mai tânăr. Dar în condițiile acestea, văzând succesul unora, n-o să-şi lase şi alții barbă? 
Să ne lăsăm barbă cu toții?!?

Speța este imensă, colosală aș putea spune fără să greșesc, dar cei doritori de detalii să pună mâna și să caute și singuri. Vor găsi cazuri savuroase și ei se pot implica după ce sunt asimilați, integrați și acceptați. Oare asta îți poate deschide cumva ochii și îți poate da vieții tale o altă turnură?
”Sportul” acesta continuă nestingherit și în politică. Și se dezvoltă de la zi la zi. 
O fi bine, o fi rău? Cine știe?

Artiști (cântăreți, pictori, scriitori):

Chiar mai este cazul să mai punctez ceva?!? Nu sunt unanim cunoscute poveștile despre schimburile din lumea mondenă românească? Anca, Irina și Oana nu vă sună cunoscut? Aici chiar nu mai are sens să mai consum cerneală...

Amici (necunoscuți) povestitori:

Mi s-a povestit și confirmat că fost adorabilă acea seară, memorabilă, fără seamăn. Încercarea moarte n-are?!? 
Nu știu dacă ar trebui să mulțumesc acum și aici, ca semn de recunoștință (ha-ha-ha...!!!) și dorință de revanșă. Parcă așa se anunță corespunzător, nu? Chestia cu lăsatul telefonului la garderobă a fost inițial dificilă, cred, ulterior utilă - spun unii. Intimitatea și regulile casei trebuiau respectate. 
Ar trebui repetată mai des? Sau să fie o excepție? Să nu fi fost deloc? Bineînțeles în funcție și de disponibilitatea doamnelor, pentru că repetitio est mater studiorum - parcă așa se spunea, nu?

”Sportul” acesta continuă nestingherit, dezvoltându-se de la an la an, și printre mulți oameni ce-mi spun și ei poveștile lor. Așa cum și ei citesc poveștile mele. Și se dezvoltă puternic de la zi la zi această activitate. 
Se zice că plăcerea este colosală și beneficiile evidente, dar doar pentru cei puternici și liberi. Cu adevărat liberi. Gelozia n-are ce căuta în libertatea cuiva.

O fi bine, o fi rău?
Cine știe?
A cui o fi vina?
A ei? A lui? A societății? A sistemului de educație? A părinților?
Îmi poate răspunde cineva?

Și decât să ne întristăm, mai bine un vesel cântecel să cântam:

”La Lenuța, la Lenuța sus pe casăăăăăă, 2 teriști cu pușca scoasă...”

2 comentarii:

  1. Ce actual trebuie ca e subiectul de-ti si ne amintesti de el si in 2017...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "La Lenuța, la Lenuța sus pe casăăăăăă, 2 teriști cu pușca scoasă...”

      Ștergere

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.