miercuri, 19 decembrie 2018

Cine ne conduce?

Țara nu-i condusă de politicieni. Țara este ”îndrumată” de către cei care au informații prețioase, delicate, despre aleșii noștri și despre prea multele lor matrapazlâcuri.


Cum ne explicăm că politicienilor noștri, cărora nu le face pielea doi bani, mai toți niște analfabeți, inculți, incompetenți, hoți, plus curvele ordinare, simple, de joasă speță, din anturajul lor de speluncă, nu le este niciodată frică de justiție și de lege? Îi protejează cineva? Știu că au spatele acoperit atâta timp cât fac ce li se spune?

Data viitoare când mai mergi la vot, tu și familia ta, plus prietenii tăi, ia în considerare și faptul că ”ochii albaștri” țin șandramaua asta în picioare, așa cum este, dar nu ăsta este rolul lor. 

Politicienii competenți, onești, valoroși, curați ar trebui să ne conducă destinele, nu crezi că ne-ar fi tuturor mai bine așa?
Nu?
ok.

”Yes, you are  right.”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.