marți, 25 decembrie 2018

Nici o femeie singură

Eu nu cunosc nici o femeie singură. Singură-singură. N-am cunoscut niciodată nici măcar una.
Nu există nici o femeie singură. Niciodată nu va exista așa ceva. Am cunoscut femei oficiale singure și care cereau discreție de la cei care le cutremurau orgasmatic. Asta da, din astea am cunoscut mai multe.

O femeie care-și spune ”singură” are cel puțin unu-doi care-i dau târcoale și ea se lasă mai greu sau așteaptă oferte mai bune din clipă în clipă. Cele mai multe dintre femeile ”singure” au cel puțin un amant sau o relație mai mult sau mai puțin potrivită pentru morala creștină. Nu există femeie cu adevărat singură, așa cum definesc bărbații singurătatea în onestitatea solitudinii fruste.

Femeia medie urăște singurătatea. Femeia nu poate trăi fără o persoană de sex opus în viața ei, chiar dacă respectivul este un dobitoc de elită și ea știe bine asta
.


Femeia simplă va prefera oricând nefericirea unui cretin într-un cuplu deprimant și fără viitor decât o solitudine austeră, vindecătoare, calmantă, revigorantă.


Zâmbetul tău e în mâinile tale!


Soarta ta ești tu!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.