sâmbătă, 29 decembrie 2018

Real Sugar Daddy

Voi fi extrem de concis și cu aceste elemente, subiectul este enorm, dar n-am timp acum pentru detalii. Revin după anul nou cu un text explicativ în baza eventualelor întrebări suplimentare. Acum doar răspund provocărilor de săptămânile trecute și curajoșilor sponsori naivi din anii 2009-2014, atunci când dragostea începea să reînflorească după criza și căderea economică din 2007-2008.

Sunt mii de feluri de Sugar Daddy și milioane de modele de sugarbabies. Sunt o armată de clișee aferente și vagoane de presupoziții și șabloane răsuflate. Există câte ceva frumos și binefăcător pentru fiecare. Ideea de bază, rezumată la extrem, până la os, este: un el mai experimentat, cu stare financiară relaxată, benefactor, ajută o tânără atrăgătoare, plăcută, mult mai tânără, pentru diferite servicii, companie sau distracție oferindu-i de obicei ce-i lipsește: cel mai comun bani, toți proștii oferă banii imediat proastelor care altceva nu știu să ceară, dar și diferite obiecte, vacanțe, precum și oportunități, îndrumare, consiliere, susținere, celor care au și puțină minte, nu doar cur, pizdă oricum au toa(n)te.

Evident că și în acest domeniu românii au luat ce le-a convenit din acest concept. Semnificația Sugar Daddies nu este doar aceea de sponsor pentru flămândele ce-și vând instantaneu corpul și anii rămânând pe viață o sclavă, o întreținută, o parazită, o pierzătoare. Nici vorbă! Este mult mai mult de atât. Evident că fiecare ia ce poate din ofertă, există de toa(n)te pentru to(n)ți. Conceptul este vast, cererea este imensă. Se poate și invers, evident că există și SugarMommy, dar povestea este cumva deformată și mutilată pe servicii și recompense, e cumva cam contra-naturii, dar există și așa ceva.

Revenim la SD:

În America, Marea Britanie, Canada, Australia conceptul de SD și sb este larg răspândit și există siteuri și aplicații specializate pentru astfel de tranzacții. Ele sunt doar o mască pentru prostituția clasică, dar nimeni nu protestează. SD va ține și întreține o astfel de sb prin diferite cuantumuri financiare, la diferite niveluri, în funcție de numărul de întâlniri săptămânale, de disponibilitate, de durata întâlnirilor, de durata și consistența relației per ansamblu.

Este adevărat că asta se cere predominant și în România de la bărbații experimentați și cu bani, dar ele cer prea puțin și ceea ce pot obține mult mai ușor și de unii mai tineri, mai sexy, mai bogați.
Plus că o sugarbaby autentică, cea care să fie pretabilă ideii principale, inițiale, trebuie să fie bine educată, extrem de atrăgătoare, perfect disponibilă oricând, cam la orice oră, să poată face față cu brio interacțiunii cu niveluri înalte ale societății și care să se ofere fără proteste și discuții. Cheltuielile ei, unele dintre ele, vor fi acoperite de SD foarte bogat, dar care n-are timp, chef sau răbdare să cunoască femei pe căile clasice. Dar un astfel de SG este doar un plătitor de servicii exclusiviste, greu de găsit, el neintervenind în modelarea, formarea, dezvoltarea obiectului plăcerilor lui. Pentru că, am scris mai devreme, el, SD cu bani mulți, nu are timp, chef și răbdare.

Un Sugar Daddy autentic va ajuta o tânără și atrăgătoare femeie să crească, să se dezvolte, să-și facă viața mai luminoasă și mai ușoară în viitor, cu sau fără un bărbat în ea sau în jurul ei permanent. N-o va folosi ca pe un obiect, pentru că atunci ea n-ar mai fi doar o sugarbaby, ci ar fi o simplă prostituată, o curvă ca toate curvele normale, clasice. Un SD va investi resursa lui cea mai valoroasă, timpul, în cizelarea, rafinarea, elevarea ei.
Conceptul autentic de SD este mai amplu, are câteva sute de ani în vest, dar sub alte denumiri, benefactor este unul dintre ele, poate cel mai puțin folosit azi. Acest concept vechi, autentic, cel mai sănătos și cel mai rentabil pe termen lung pentru femei, este foarte greu de găsit și de aplicat în ziua de azi, când viteza și materialismul au sufocat afecțiunea, relațiile calde și calme, perenitatea. Ele vor doar banul, ei doar să le fută. E clasica relație client-curvă în care pierd amândoi, lose-lose.

De multe ori nici nu contează ca bărbatul SD să fie bogat și nici femeia sb aferentă  foarte frumoasă sau foarte tânără. Nici vorbă!
Ideal și suficient este ca el să fie mai bogat ca ea, dar matur, înțelept și de încredere, cu soluții pentru probleme și nevoile ei pe termen lung, iar ea să fie atrăgătoare, plăcută, supusă, docilă, un paleativ pentru nevoile lui. Win-win.

Azi nu se mai găsesc decât foarte greu astfel de cupluri, nici SD și nici ea care să știe ce să ceară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.