duminică, 7 octombrie 2018

Complementaritatea sexului la vremea lui

Am scris acum vreo trei-patru zile un text şi lumea s-a blocat într-o frază de final, în km, în detaliu minor. (https://mnmlistro.blogspot.com/2018/10/femeia-ca-suflet-abstinenta-ca-solutie.html )
Completez azi ca să clarific:

Când ești tânăr, atrăgător și începător, cred că este mai util, mai gustos și mai plăcut să cauți să iubești, sau să fii iubit mai degrabă de, femei mai experimentate. Vei avea ceva de învățat, va fi mai ușor să savurezi delicatessele și stressul va fi infinit mai mic chiar de la primele contacte.


Când ajungi la maturitatea fizică, intelectuală și materială, cred că este mai indicat și mai recompensator să iubești femeile mai tinere, mai inocente, mai simple. Este adevărat că va fi puțină muncă, ceva bătaie de cap la început, dar acolo vei găsi în după-amiaza vieții tale savori rare, experiențe proaspete, inedite, surse de energie de o forță colosală. 
Pe undeva, aici și acum observ și înțeleg asta, cred că este și o datorie a bărbatului experimentat și cu o bază materială și financiară să îndrume și susțină femeile tinere și frumoase. Să întoarcă datoria din tinerețe. 
E ca o misiune, ”tati”, înțelegi ce povestesc aici? Știu e nouă, dar așa a venit, acum un minut, așa îi dau drumul. E nouă și pentru mine, dar le rezolvăm noi pe toate dacă suntem liniștiți, împreună.

Este păcat și costisitor, ca timp, nervi, bani, să faci invers. Marea Majoritate a bărbaților cam asta fac și au făcut.

Da, pentru că știu ce urmează să mă întrebi, mp!, merge și la femeie, fix pe același tipar, egalitate vrei, egalitate vei primi.
Am să scriu mâine și despre feminism. Despre cancerigenul ”feminism”.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.