duminică, 21 octombrie 2018

E sau nu e bărbat?

Am tot scris despre femei, mi s-a uscat pixul nu chiar degeaba. 
Nu știu exact cum mai trebuie să fie azi o femeie, mp!, dar pot încerca să fac o schiță rapidă a unui bărbat, ca o continuare ce mi-a venit în cap acum cinci minute a textului de zilele trecute care n-a plăcut unora:

1. Are o bază materială și financiară solidă. Azi, mâine și minim la anul nu mai duce grija zilei de peste cinci ani.

2. Rezolvă peste 90-95% din problemele curente singur și imediat. O face el însuși sau, dacă nu poate, știe unde să dea două-trei telefoane cui trebuie și să facă alții soluții sau decizii, cu bani sau fără.

3. E de încredere. Nu minte, nu înșeală, nu păcălește, nu amenință, nu abuzează, nu rănește.

4. Face femeia lui, nu neapărat una singură, the ONE, pe mai multe - chiar, fericită pe termen lung. Nu doar azi și mâine. Toți labagii fac femeile fericite în primele zile sau luni. Sub 1% le mai bucură după un an sau trei. Și nu mă refer aici doar la sex, mp!, în restul de douăzecișitrei de ore ale zilei ce faci?

5. Își vede de treaba lui. Face ce trebuie să facă un bărbat. E încrezător în sine când trebuie să fie, se sfătuiește cu femeia lui, una, atunci când decizia îi afectează pe amândoi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iertatul tata avea o vorbă, învățată de la naşu-bătrânu, naşul lui de cununie, surd şi el ca şi mine, Dumnezeu să-i ierte pe amândoi, care tradusă sună cam aşa:
”Banii, puțini-mulți, să fie cu noroc, să te bucuri de ei. Doar la doctori să nu-i (fii nevoit să-i) dai.”
Mulțumesc.